Problemy w FF

Rozmowy nt. Łódzkiego Forum Komunikacyjnego
MKMLODZ
Sympatyk forum
Posty: 842
Rejestracja: wt 13:27, 01 lip 2008
Lokalizacja: Żubardź / Limanka :)

Problemy w FF

Postautor: MKMLODZ » czw 15:51, 30 kwie 2009

Są problemy z forum w FF. Często linki, odnośniki robią się ślepe.

ukalo
Fan forum
Posty: 4040
Rejestracja: pt 12:36, 25 lis 2005

Postautor: ukalo » czw 15:57, 30 kwie 2009

Jakiś przykład? Bo nie obserwuję.

MKMLODZ
Sympatyk forum
Posty: 842
Rejestracja: wt 13:27, 01 lip 2008
Lokalizacja: Żubardź / Limanka :)

Postautor: MKMLODZ » czw 16:08, 30 kwie 2009

W dziale Łódź często link się robi ślepy.

ukalo
Fan forum
Posty: 4040
Rejestracja: pt 12:36, 25 lis 2005

Postautor: ukalo » czw 16:12, 30 kwie 2009

Działa wszystko bez zarzutu.
Może trafiłeś akurat na działania moderatora?
Bez konkretów to możemy co najwyżej z fusów wróżyć.

Marcin
Gaduła
Posty: 1791
Rejestracja: pn 20:10, 11 lip 2005

Postautor: Marcin » czw 18:13, 30 kwie 2009

Ale co to znaczy "ślepy"? Czy mógłbyś sprecyzować?

px33
Fan forum
Posty: 4940
Rejestracja: śr 19:20, 07 mar 2007

Postautor: px33 » czw 20:33, 30 kwie 2009

Pewnie że nie kieruje. U mnie (na 3.1 beta) działa.

MKMLODZ
Sympatyk forum
Posty: 842
Rejestracja: wt 13:27, 01 lip 2008
Lokalizacja: Żubardź / Limanka :)

Postautor: MKMLODZ » pt 13:37, 01 maja 2009

Ślepy - niedający się kliknąć, nieuznawany jako hiperłącze. Ostatnio problem zanikł.

ukalo
Fan forum
Posty: 4040
Rejestracja: pt 12:36, 25 lis 2005

Postautor: ukalo » pn 10:33, 06 lip 2009

Czy tylko ja mam tak, że nie odznacza mi przeczytanych wątków?
Dziś od rana niemal całe forum mam jako nieprzeczytane...

mig
Moderator
Posty: 3320
Rejestracja: czw 13:56, 19 paź 2006
Lokalizacja: Łódź Widzew
Kontaktowanie:

Postautor: mig » pn 10:40, 06 lip 2009

U mnie to samo Obrazek

gothmucha
Sympatyk forum
Posty: 697
Rejestracja: czw 01:20, 07 gru 2006
Lokalizacja: Niższa/Śląska
Kontaktowanie:

Postautor: gothmucha » pn 11:37, 06 lip 2009

U mnie tego nie ma (Win XP, Opera 9.64).

ukalo
Fan forum
Posty: 4040
Rejestracja: pt 12:36, 25 lis 2005

Postautor: ukalo » pn 11:46, 06 lip 2009

Teraz to i u mnie jest OK Obrazek

SEC
Weteran
Posty: 6980
Rejestracja: sob 14:28, 01 lip 2006

Postautor: SEC » pn 14:42, 06 lip 2009

Mnie często nie odznacza niektórych tematów już od niepamiętnych czasów. W międzyczasie zainstalowałem nowszą Opere, ale jest bez zmian.

Adam Alex(ex1022)
Sympatyk forum
Posty: 814
Rejestracja: pn 21:18, 15 maja 2006
Lokalizacja: Aleksandrów Ł.

Odp

Postautor: Adam Alex(ex1022) » pn 15:33, 06 lip 2009

Mam tak samo.

Ventlan
Gaduła
Posty: 1183
Rejestracja: pn 18:55, 15 maja 2006
Lokalizacja: Łódź i okolice

Postautor: Ventlan » pn 18:23, 06 lip 2009

Mi natomiast odznacza nieprzeczytane zanim zdążę przeczytać, głównie po dłuższym okresie nieaktywności czy przy nowej sesji, ale to chyba normalne zachowanie na tym forum. (Opera/9.64) Powyższego problemu jeszcze nie doświadczyłem.


Wróć do „Łódzkie Forum Komunikacyjne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość