u Was też tak jest ???

Rozmowy nt. Łódzkiego Forum Komunikacyjnego
Awatar użytkownika
prof_klos
Megagaduła
Posty: 3380
Rejestracja: czw 23:10, 21 gru 2006
Lokalizacja: Pabianice | Piaski

Postautor: prof_klos » pt 02:15, 06 lut 2009

Nie no - u mnie są.
Wszystko co dobre skończyło się w 2008 roku...

MNK
Megagaduła
Posty: 3254
Rejestracja: wt 16:18, 20 lut 2007
Lokalizacja: C.Z.M.P.
Kontaktowanie:

Postautor: MNK » pt 09:08, 06 lut 2009

U mnie widać wszystkie Obrazek

gothmucha
Sympatyk forum
Posty: 697
Rejestracja: czw 01:20, 07 gru 2006
Lokalizacja: Niższa/Śląska
Kontaktowanie:

Postautor: gothmucha » pt 12:51, 06 lut 2009

Dziwne - u mnie widać niektóre (geograf, klos), ale np mojego własnego nie i paru innych osób, które miały, też nie Obrazek

M.C.
Gaduła
Posty: 1958
Rejestracja: sob 16:08, 01 gru 2007

Postautor: M.C. » pt 13:15, 06 lut 2009

U mnie za to od wczoraj wywala reklamy, wcześniej tego nie było.

WMC
Bywalec
Posty: 209
Rejestracja: śr 20:32, 05 gru 2007
Lokalizacja: z niedaleka

Postautor: WMC » pt 14:42, 06 lut 2009

M.C. pisze:U mnie za to od wczoraj wywala reklamy, wcześniej tego nie było.


U mnie też.

Awatar użytkownika
prof_klos
Megagaduła
Posty: 3380
Rejestracja: czw 23:10, 21 gru 2006
Lokalizacja: Pabianice | Piaski

Postautor: prof_klos » pt 15:08, 06 lut 2009

Niestety - odgórne prawa.
Irytujące, nie?
Wszystko co dobre skończyło się w 2008 roku...

msq
Stały bywalec
Posty: 447
Rejestracja: czw 11:47, 20 mar 2008

Postautor: msq » pt 15:51, 06 lut 2009

Zainstalujcie sobie adblocka do Firefoksa i po problemie Obrazek

Awatar użytkownika
prof_klos
Megagaduła
Posty: 3380
Rejestracja: czw 23:10, 21 gru 2006
Lokalizacja: Pabianice | Piaski

Postautor: prof_klos » pt 18:10, 06 lut 2009

Mówisz?... ;>
Spróbuję!
Wszystko co dobre skończyło się w 2008 roku...

SEC
Weteran
Posty: 6980
Rejestracja: sob 14:28, 01 lip 2006

Postautor: SEC » pt 18:53, 06 lut 2009

Od dawna, gdy temat na forum jeszcze się ładował, a przewijałem sobie scrollem w dół, nie raz mignęła mi reklama. Zaraz znikała.

Kuba
Administrator
Posty: 3291
Rejestracja: pn 20:49, 24 lip 2006
Lokalizacja: Łódź Widzew
Kontaktowanie:

Postautor: Kuba » pt 20:04, 06 lut 2009

A u mnie ostatnio problem jest z wyszukiwarką na forum. Jeśli chcę coś wyszukać i wyników jest tyle, że wyświetlają się na kilku podstronach, to jak klikam na "Idź do strony: 2" (czy jakiejkolwiek innej) to mi sie z powrotem wyświetla pusty formularz do wypełniania tejże wyszukiwarki Obrazek
Obrazek
---
"Mleko ma najszybszy transport"

ukalo
Fan forum
Posty: 4040
Rejestracja: pt 12:36, 25 lis 2005

Postautor: ukalo » pt 20:09, 06 lut 2009


Adamix
Gaduła
Posty: 1829
Rejestracja: sob 17:58, 10 sty 2009
Lokalizacja: Łódź-Chojny

Wirus na forum(?)

Postautor: Adamix » wt 13:08, 18 maja 2010

Od niedawna program antywirusowy przy wchodzeniu na forum wyświetla mi komunikat o "zablokowaniu połączenia ze stroną szkodliwego oprogramowania". I to przy każdej operacji na forum. Też tak macie? Jakiś problem z forum czy mi antywirus zwariował?

MKMLODZ
Sympatyk forum
Posty: 842
Rejestracja: wt 13:27, 01 lip 2008
Lokalizacja: Żubardź / Limanka :)

Postautor: MKMLODZ » wt 16:32, 18 maja 2010

Mam F-Secure Internet Security 2010 i normalnie wszystko robię.

Kpc21
Weteran
Posty: 6069
Rejestracja: śr 19:26, 16 lip 2008
Kontaktowanie:

Postautor: Kpc21 » wt 17:25, 18 maja 2010

U mnie tego nie ma, jaki masz program antywirusowy?
PcForum.eu - Bo IT to nasza pasja!
format c: - najlepszy sposób na wszelkie problemy z Windowsem...
Bykom Stop (i ImageShackowi też)

norbertkomusinski
Bywalec
Posty: 151
Rejestracja: pt 11:24, 13 lis 2009
Lokalizacja: Piaski, Pabianice

Postautor: norbertkomusinski » wt 17:28, 18 maja 2010

Ja mam avast i też wyświetla mi się.

morton
Megagaduła
Posty: 2988
Rejestracja: wt 07:16, 12 lip 2005
Lokalizacja: Łódź - Dąbrowa

Postautor: morton » wt 18:21, 18 maja 2010

U mnie to samo.

Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 1906
Rejestracja: sob 15:31, 10 lis 2007
Lokalizacja: Warszawa
Kontaktowanie:

Postautor: Karol » wt 18:24, 18 maja 2010

Ja nie mam problemu, pomimo tego, że mam Avasta. Forum przeglądam w Firefox 3.6.3 z ważniejszymi wtyczkami, czyli Adblock Plus i NoScript.
Obrazek

o3r
Fan forum
Posty: 3605
Rejestracja: ndz 22:12, 01 lip 2007
Lokalizacja: Łódź Śródmieście

Postautor: o3r » wt 20:04, 18 maja 2010

Kaspesky też nie protestuje.

Marcin
Gaduła
Posty: 1791
Rejestracja: pn 20:10, 11 lip 2005

Postautor: Marcin » wt 20:05, 18 maja 2010

Mi też się wyświetla (tzn. już nie, bo wybrałem opcję, żeby więcej nie pokazywać tego komunikatu).

Ale to jakaś strasznie dziwna historia, bo to samo wyświetla mi się np. na stronie tvn24.pl.

o3r
Fan forum
Posty: 3605
Rejestracja: ndz 22:12, 01 lip 2007
Lokalizacja: Łódź Śródmieście

Postautor: o3r » wt 20:07, 18 maja 2010

Antywirusa wam zawirusowało Obrazek


Wróć do „Łódzkie Forum Komunikacyjne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość