chamski kierowca
chamski kierowca
dzisiaj przechodziłem przy Bałuckim Rynku i zdaleka zobaczyłem jak stoi techniczny Ikarus (T-30) z wyłączonym silnikiem.Gdy podszedłem do niego, spytałem czy moge zrobić zdjęcie (aby uniknąć kłopotów).Gdy kierowca powiedział że moge zrobić fotkę, ustawiłem sie do zdjęcia.Gdy włączyłem aparat cham włączył silnik i odjechał... Co o tym Wy sądzicie ? Bo ja jestem wkurzony... 

-
- Gaduła
- Kontaktowanie:
Ale niektórzy myślą, że ktoś za nich wszystko zrobi. Nadal są kierowcy, którzy nawet w swoim wozie szyb nie przetrą. A jeszcze inni skarżą się potem w EI, że muszą brudnym wozem jeździć.
Ostatnio zmieniony ndz 07:28, 07 lut 2106 przez M.C., łącznie zmieniany 1 raz.
Chamscy kierowcy to jezdzą na Ikarusach z NS Laughing
Nie uogólniajmy. Znam jednego z kierowców z NS, który jeździ na Ikarusach. Zresztą ja nieprzyjemnych zdarzeń nie miałem, a fociłem we wtorek aż 3 Ikarusy. Trzeba kulturalnie zapytać czy można zrobić zdjęcie (no chyba, że kierowca wygląda na chama już z odległości), jeśli odpowie negatywnie to poczekać aż się oddali (na krańcówkach) i focić.
-
- Sympatyk forum
-
- Sympatyk forum
-
- Sympatyk forum
- Kontaktowanie:
-
- Sympatyk forum