Solaris Urbino 18
Simon pisze:Któryś z Conecto również miał chwilowo tymczasowe tablice. ZTCP powód to ich zgubienie. Ale nie wiem co Jelczami i Solarisami. Może to samoKuba pisze:Natomiast dzisiaj dostrzegłem, że 3822 otrzymał nowe tymczasowe rejestracje: E3 3741. Prawdę mówiąc to ja nie rozumiem o co chodzi z tymi rejestracjami (teraz Solaris, wcześniej te Jelcze)...
Zgubienie, kradzież (zdarzają się na krańcówce - jak siedzisz w przegubie to nie masz szans aby coś poczuć/dostrzec) albo zniszczenie z powodu eksploatacji.
http://priv.gtlodz.eu/img9301.search.htm
Nie miał tej części co mu odpadła na tym zdjęciu. Jakiś tydzień temu...
Nie miał tej części co mu odpadła na tym zdjęciu. Jakiś tydzień temu...
EI pisze:* * * * *
Za przekazaniem pieniędzy na Falę zagłosował m.in. radny niezrzeszony Witold Rosset, który jest zastępcą dyrektora ds. rozwoju aquaparku.
Z kolei radny Jan Mędrzak, szef łódzkiej PO i jeden z dyrektorów w łódzkim MPK, głosował wczoraj za przekazaniem tej firmie przez miasto prawie 10 mln zł na zakup 25 autobusów marki Solaris (wniosek przeszedł).
- Moim zdaniem, ci radni nie powinni brać udziału w tych głosowaniach. Nasze biuro prawne wyda opinię w tej sprawie - mówi Tomasz Kacprzak, przewodniczący Rady Miejskiej.
(msm) - Express Ilustrowany
-
- Stały bywalec
-
- Administrator
- Kontaktowanie:
Kilka dni temu w SU18 (chyba #1841) nad jednym z nadkoli zauważyłem umocowany kawałek plastiku. Z daleka wyglądało mi to na ten biało-szary plastik, z którego wykonane były wewnętrzne ścianki oraz m.in. półeczki w Volvach B10LA (i B10L też).
Hmm... Nowe Solarisy, a już miałyby jakieś blacharskie problemy i MPK stosowało by swoje metody zastępcze?
Hmm... Nowe Solarisy, a już miałyby jakieś blacharskie problemy i MPK stosowało by swoje metody zastępcze?