[Stryków] Linia 60
-
- Fan forum
- Kontaktowanie:
Od dnia 14 lipca br., na podstawie decyzji Urzędu Miasta – Gminy Stryków, zostaną uruchomione nowe przystanki autobusowe w Strykowie dla linii 60
- Kopernika – Kolejowa (w obu kier.)
http://www.mpk.lodz.pl/rozklady/wholemessage.jsp?articleId=2473
o3r pisze:Problem z 60 jest właśnie taki, że część kursów wykupił Corning a wbijają się ludzie z innych zakładów, a te nie chcą płacić. Dlatego Corning ma pełne prawo do zrezygnowania z opłacania tych przejazdów. Kursy do Stryków PKP to raczej taki dodatek.
A mógłbyś powiedzieć skąd takie bzdury czerpiesz?
M.C. pisze:A mógłbyś powiedzieć dlaczego uważasz, że to bzdury?
Bo najzwyczajniej w świecie tak jest. A jeśli jest inaczej to niech cytowany przedmówca poda swoje źródło wiedzy, z którego wysnuł informację nt. wykupywania kursów 60 przez firmę Corning.
Aha, żeby nie pozostawić złego wrażenia. Lubię przeglądać forum, sporo ciekawych rzeczy i pomysłów przewija się przez nie, ale sporo jest przypuszczeń, plotek, informacji "z pewnego" źródła, w które bezkrytycznie się wierzy. Stąd mój komentarz.
@o3r sorki ale Tomas nie napisal niczego co by moglo kogokolwiek obrazic, chyba troszke nadwrazliwy jestes i to nie twoj pierwszy raz, wiec nastepnym razem sie powstrzymaj.
A co do meritum, to Corning nigdy nie placil za zadne kursy. Takie sa fakty, a kto placi? Wystarczy troszenke pomyslec (np. na terenie jakiej gminy leza zaklady). A akurat Tomas ma bardzo wiarygodne info w tym temacie.
Aleksej
A co do meritum, to Corning nigdy nie placil za zadne kursy. Takie sa fakty, a kto placi? Wystarczy troszenke pomyslec (np. na terenie jakiej gminy leza zaklady). A akurat Tomas ma bardzo wiarygodne info w tym temacie.
Aleksej
Wiem, że jest w temacie i wiem czemu. Nie wiem natomiast, dlaczego pisząc, że ktoś podaje fałszywe informacje, nie skoryguje ich, tym bardziej, że ma wiedzę na ten temat, tylko przyjmuje postawę "wiem, ale nie powiem - i tak mi nic nie zrobicie".
@Aleksej: Nie jestem nadwrażliwy. I powstrzymuję się.
@Aleksej: Nie jestem nadwrażliwy. I powstrzymuję się.