Strona 7 z 10

: pn 17:26, 30 gru 2013
autor: Kpc21
Na stronie MUK-u póki co nic nie ma, jest tylko o zmianach w pełnym 3.

: sob 12:20, 04 sty 2014
autor: domino

: śr 17:15, 12 lut 2014
autor: Kpc21
Na niektórych kursach jest już napełnienie 100%:
http://obrazki.elektroda.pl/2770690900_1392212242.jpg

: czw 00:33, 13 lut 2014
autor: Nafazowany Bercik
dzisiaj miałem przyjemność jeździć 3A, jak wracałem od dziewczyny z Strykowa, o ile przed Corningiem praktycznie poza mną było, chyba z 3 czy 4 osoby to przy Corningu cały autobus był już zapełniony po brzegi..

: czw 02:23, 13 lut 2014
autor: Kpc21
Przydałby się 3AA relacji Corning-Stryków Obrazek

: czw 18:27, 13 lut 2014
autor: M. Kaźmierczak
Rano więcej osób z Aleksandrowa śmiga. Zwykle są zapełnione wszystkie siedzenia.

: pn 16:42, 17 lut 2014
autor: michalzgierz1989
Ja zawsze jak wsiadam koło Polo Marketu, to poza Zgierzem zatrzymał się dopiero na Warszawskiej w Aleksandrowie, jeszcze mi się nie trafiło żebym stał przez drogę Obrazek zazwyczaj kilka osób jedzie

: pn 22:07, 17 lut 2014
autor: M. Kaźmierczak
michalzgierz1989 pisze:Ja zawsze jak wsiadam koło Polo Marketu, to poza Zgierzem zatrzymał się dopiero na Warszawskiej w Aleksandrowie, jeszcze mi się nie trafiło żebym stał przez drogę :) zazwyczaj kilka osób jedzie

Ale jeździsz w godzinach zmian fabryk?

: pn 22:56, 17 lut 2014
autor: Josek101
Dziś go ,żem widział po 15 w centrum Aleksandrowa.Jechał od Zgierza w srodku 1 osoba była

: pn 23:09, 17 lut 2014
autor: Kpc21
Tzn. konduktor czy ktoś jeszcze oprócz konduktora?

No i wydaje mi się, że większy ruch może być po 16:00.

Stryków...

: wt 19:10, 18 lut 2014
autor: Josek101
Kierowca i jego zastepca. Głupie pytanie = glupia odpowiedz.

: wt 20:43, 18 lut 2014
autor: Graficzny
W linii 3 jest konduktor? Obrazek

: wt 21:07, 18 lut 2014
autor: Josek101
Chyba tak. Jeden z powyższych postów czytaj

: wt 21:21, 18 lut 2014
autor: Kpc21
Bodaj w listopadzie czy grudniu była to taka starsza pani, jednak jeździła tylko do 14:30. Ostatnio widziałem w 3A (nie 3) konduktora w późniejszej godzinie, jednak tylko przez szybę, więc nie wiem, czy jest to ta sama osoba.

: wt 21:29, 18 lut 2014
autor: Graficzny
Właściwie dlaczego oni nazwali tą linię 3A, skoro nie ma linii 3?

: wt 21:36, 18 lut 2014
autor: basutsuaa
Linia 3 istnieje tylko mają bardzo krótki wspólny odcinek, a (rzekomo) warunkiem szybkiego uruchomienia nowej linii będzie jeśli będzie ona 'wariantem' innej.

: śr 20:56, 19 lut 2014
autor: Nafazowany Bercik
Linia 3 jeździ od pętli na Konstantynowskiej do Sadowej z tego co wiem, zresztą poza wspólną cyferką nie mają ze sobą zupełnie nic wspólnego....

PS:na tym 3A jezdzą tylko Citaro? bo jak widziałem to nie widziałem O405N tylko właśnie Citaro.

: śr 21:41, 19 lut 2014
autor: kafar
Trafiały się O405N3 kilka razy, ale nic starszego nie może wyjechać.

: pt 14:24, 07 mar 2014
autor: michalzgierz1989
Josek101 pisze:Dziś go ,żem widział po 15 w centrum Aleksandrowa.Jechał od Zgierza w srodku 1 osoba była


zależy jak pasuje Rodzicom znajomego, bo sam się przeniósł na Bronisin ale u Rodziców też osoby z tych okolic mogą odbierać towar, Kilka razy jechałem o 17:31 z Pod Polo Marketu to była tylko Konduktorka i jeszcze jedna osoba, a raz zdarzyło mi się jechać 20:15 to też nikogo nie było, ale jak już odjeżdżał z Targowego Rynku o 20:50 to po drodze się dosiadali i do Zgierza był już prawie pełny, w ogóle nie wszystkie Kioski w Zgierzu wiedzą że jest coś takiego jak strefa 1 czy strefa 2 i przeważnie mają tylko bilety do Strykowa, dziwi mnie też fakt że ludzie nie wsiadają do tego autobusu pomimo że jedzie na osiedle tylko każdy do zapchanej 5 lub 1 się pcha a ten jest pusty jeszcze nie poznali zbyt dobrze tej Linii bo wciąż jest traktowana jako nowość, Linia 3A z 3 ma wspólne przystanki

Długa/Plac Kilińskiego
Długa/Skłodowskiej-Curie
Długa/Spacerowa
i Długa/Sierakowskiego

ale znając życie w późniejszym czasie zostanie numer zmieniony na jakiś inny :)

a po trasie zazwyczaj jeździ jeden autobus, dodatkowy wyjeżdża o 16 i tu się trafiają te starsze Mercedesy

: pt 20:13, 07 mar 2014
autor: Kpc21
Może ludzie nie wiedzą, że po Zgierzu można kasować zwykły bilet. Poza tym początkowo ta linia jeździła z pominięciem osiedla.