Dojazd do Strykowa i Aleksandrowa Łódzkiego

Rozmowy, dotyczące funkcjonowania transportu zbiorowego w okolicach Łodzi.
Kpc21
Weteran
Posty: 6069
Rejestracja: śr 19:26, 16 lip 2008
Kontaktowanie:

Postautor: Kpc21 » pn 17:26, 30 gru 2013

Na stronie MUK-u póki co nic nie ma, jest tylko o zmianach w pełnym 3.
PcForum.eu - Bo IT to nasza pasja!
format c: - najlepszy sposób na wszelkie problemy z Windowsem...
Bykom Stop (i ImageShackowi też)

domino
Gaduła
Posty: 1045
Rejestracja: wt 21:35, 30 sie 2011

Postautor: domino » sob 12:20, 04 sty 2014


Kpc21
Weteran
Posty: 6069
Rejestracja: śr 19:26, 16 lip 2008
Kontaktowanie:

Postautor: Kpc21 » śr 17:15, 12 lut 2014

Na niektórych kursach jest już napełnienie 100%:
http://obrazki.elektroda.pl/2770690900_1392212242.jpg
PcForum.eu - Bo IT to nasza pasja!
format c: - najlepszy sposób na wszelkie problemy z Windowsem...
Bykom Stop (i ImageShackowi też)

Nafazowany Bercik
Coś mówi
Posty: 34
Rejestracja: śr 23:17, 12 lut 2014
Lokalizacja: Grembach/Nowosolna

Postautor: Nafazowany Bercik » czw 00:33, 13 lut 2014

dzisiaj miałem przyjemność jeździć 3A, jak wracałem od dziewczyny z Strykowa, o ile przed Corningiem praktycznie poza mną było, chyba z 3 czy 4 osoby to przy Corningu cały autobus był już zapełniony po brzegi..

Kpc21
Weteran
Posty: 6069
Rejestracja: śr 19:26, 16 lip 2008
Kontaktowanie:

Postautor: Kpc21 » czw 02:23, 13 lut 2014

Przydałby się 3AA relacji Corning-Stryków Obrazek
PcForum.eu - Bo IT to nasza pasja!
format c: - najlepszy sposób na wszelkie problemy z Windowsem...
Bykom Stop (i ImageShackowi też)

M. Kaźmierczak
Sympatyk forum
Posty: 954
Rejestracja: wt 17:13, 21 sie 2007
Lokalizacja: Aleksandrów Ł./Łódź
Kontaktowanie:

Postautor: M. Kaźmierczak » czw 18:27, 13 lut 2014

Rano więcej osób z Aleksandrowa śmiga. Zwykle są zapełnione wszystkie siedzenia.

michalzgierz1989
Czasem wpada
Posty: 62
Rejestracja: śr 13:05, 13 lut 2013
Lokalizacja: Zgierz

Postautor: michalzgierz1989 » pn 16:42, 17 lut 2014

Ja zawsze jak wsiadam koło Polo Marketu, to poza Zgierzem zatrzymał się dopiero na Warszawskiej w Aleksandrowie, jeszcze mi się nie trafiło żebym stał przez drogę Obrazek zazwyczaj kilka osób jedzie

M. Kaźmierczak
Sympatyk forum
Posty: 954
Rejestracja: wt 17:13, 21 sie 2007
Lokalizacja: Aleksandrów Ł./Łódź
Kontaktowanie:

Postautor: M. Kaźmierczak » pn 22:07, 17 lut 2014

michalzgierz1989 pisze:Ja zawsze jak wsiadam koło Polo Marketu, to poza Zgierzem zatrzymał się dopiero na Warszawskiej w Aleksandrowie, jeszcze mi się nie trafiło żebym stał przez drogę :) zazwyczaj kilka osób jedzie

Ale jeździsz w godzinach zmian fabryk?

Josek101
Stały bywalec
Posty: 312
Rejestracja: wt 05:45, 30 lip 2013
Lokalizacja: Łódź

Postautor: Josek101 » pn 22:56, 17 lut 2014

Dziś go ,żem widział po 15 w centrum Aleksandrowa.Jechał od Zgierza w srodku 1 osoba była

Kpc21
Weteran
Posty: 6069
Rejestracja: śr 19:26, 16 lip 2008
Kontaktowanie:

Postautor: Kpc21 » pn 23:09, 17 lut 2014

Tzn. konduktor czy ktoś jeszcze oprócz konduktora?

No i wydaje mi się, że większy ruch może być po 16:00.
PcForum.eu - Bo IT to nasza pasja!
format c: - najlepszy sposób na wszelkie problemy z Windowsem...
Bykom Stop (i ImageShackowi też)

Josek101
Stały bywalec
Posty: 312
Rejestracja: wt 05:45, 30 lip 2013
Lokalizacja: Łódź

Stryków...

Postautor: Josek101 » wt 19:10, 18 lut 2014

Kierowca i jego zastepca. Głupie pytanie = glupia odpowiedz.

Graficzny
Sympatyk forum
Posty: 717
Rejestracja: czw 10:57, 13 cze 2013

Postautor: Graficzny » wt 20:43, 18 lut 2014

W linii 3 jest konduktor? Obrazek

Josek101
Stały bywalec
Posty: 312
Rejestracja: wt 05:45, 30 lip 2013
Lokalizacja: Łódź

Postautor: Josek101 » wt 21:07, 18 lut 2014

Chyba tak. Jeden z powyższych postów czytaj
Ostatnio zmieniony ndz 07:28, 07 lut 2106 przez Josek101, łącznie zmieniany 1 raz.

Kpc21
Weteran
Posty: 6069
Rejestracja: śr 19:26, 16 lip 2008
Kontaktowanie:

Postautor: Kpc21 » wt 21:21, 18 lut 2014

Bodaj w listopadzie czy grudniu była to taka starsza pani, jednak jeździła tylko do 14:30. Ostatnio widziałem w 3A (nie 3) konduktora w późniejszej godzinie, jednak tylko przez szybę, więc nie wiem, czy jest to ta sama osoba.
PcForum.eu - Bo IT to nasza pasja!
format c: - najlepszy sposób na wszelkie problemy z Windowsem...
Bykom Stop (i ImageShackowi też)

Graficzny
Sympatyk forum
Posty: 717
Rejestracja: czw 10:57, 13 cze 2013

Postautor: Graficzny » wt 21:29, 18 lut 2014

Właściwie dlaczego oni nazwali tą linię 3A, skoro nie ma linii 3?

basutsuaa
Bywalec
Posty: 185
Rejestracja: wt 17:57, 02 lut 2010
Lokalizacja: Ozorków

Postautor: basutsuaa » wt 21:36, 18 lut 2014

Linia 3 istnieje tylko mają bardzo krótki wspólny odcinek, a (rzekomo) warunkiem szybkiego uruchomienia nowej linii będzie jeśli będzie ona 'wariantem' innej.

Nafazowany Bercik
Coś mówi
Posty: 34
Rejestracja: śr 23:17, 12 lut 2014
Lokalizacja: Grembach/Nowosolna

Postautor: Nafazowany Bercik » śr 20:56, 19 lut 2014

Linia 3 jeździ od pętli na Konstantynowskiej do Sadowej z tego co wiem, zresztą poza wspólną cyferką nie mają ze sobą zupełnie nic wspólnego....

PS:na tym 3A jezdzą tylko Citaro? bo jak widziałem to nie widziałem O405N tylko właśnie Citaro.

kafar
Sympatyk forum
Posty: 554
Rejestracja: śr 12:47, 21 maja 2008
Lokalizacja: Zgierz

Postautor: kafar » śr 21:41, 19 lut 2014

Trafiały się O405N3 kilka razy, ale nic starszego nie może wyjechać.

michalzgierz1989
Czasem wpada
Posty: 62
Rejestracja: śr 13:05, 13 lut 2013
Lokalizacja: Zgierz

Postautor: michalzgierz1989 » pt 14:24, 07 mar 2014

Josek101 pisze:Dziś go ,żem widział po 15 w centrum Aleksandrowa.Jechał od Zgierza w srodku 1 osoba była


zależy jak pasuje Rodzicom znajomego, bo sam się przeniósł na Bronisin ale u Rodziców też osoby z tych okolic mogą odbierać towar, Kilka razy jechałem o 17:31 z Pod Polo Marketu to była tylko Konduktorka i jeszcze jedna osoba, a raz zdarzyło mi się jechać 20:15 to też nikogo nie było, ale jak już odjeżdżał z Targowego Rynku o 20:50 to po drodze się dosiadali i do Zgierza był już prawie pełny, w ogóle nie wszystkie Kioski w Zgierzu wiedzą że jest coś takiego jak strefa 1 czy strefa 2 i przeważnie mają tylko bilety do Strykowa, dziwi mnie też fakt że ludzie nie wsiadają do tego autobusu pomimo że jedzie na osiedle tylko każdy do zapchanej 5 lub 1 się pcha a ten jest pusty jeszcze nie poznali zbyt dobrze tej Linii bo wciąż jest traktowana jako nowość, Linia 3A z 3 ma wspólne przystanki

Długa/Plac Kilińskiego
Długa/Skłodowskiej-Curie
Długa/Spacerowa
i Długa/Sierakowskiego

ale znając życie w późniejszym czasie zostanie numer zmieniony na jakiś inny :)

a po trasie zazwyczaj jeździ jeden autobus, dodatkowy wyjeżdża o 16 i tu się trafiają te starsze Mercedesy
Ostatnio zmieniony ndz 07:28, 07 lut 2106 przez michalzgierz1989, łącznie zmieniany 1 raz.

Kpc21
Weteran
Posty: 6069
Rejestracja: śr 19:26, 16 lip 2008
Kontaktowanie:

Postautor: Kpc21 » pt 20:13, 07 mar 2014

Może ludzie nie wiedzą, że po Zgierzu można kasować zwykły bilet. Poza tym początkowo ta linia jeździła z pominięciem osiedla.
Ostatnio zmieniony ndz 07:28, 07 lut 2106 przez Kpc21, łącznie zmieniany 1 raz.
PcForum.eu - Bo IT to nasza pasja!
format c: - najlepszy sposób na wszelkie problemy z Windowsem...
Bykom Stop (i ImageShackowi też)


Wróć do „Region łódzki”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości